
Vi har været heldige at følge flere borgere i deres liv efter Lions gennem vores Brobygningsindsats. Et af de vigtigste mål med Brobygningen er at sikre en smidig overgang til det nye liv uden for Lions ved at skabe et tæt samarbejde med kommunen med videndeling og tryghed i overgangsfasen og hjælpe borgerne med at finde nye meningsfulde fællesskaber og livsindhold.
Dominics historie
Dominic Francis O'Loughlin, 61 år, har en livshistorie, der er både inspirerende og alsidig. Han blev født i England og har rødder i Irland, hvortil hans familie flyttede, da han var 8 år. Dominic arbejdede mange år som kok i både Dublin og London, før han flyttede til København med sin danske kæreste og efter nogle år grundlagde Temple Bar på Nørrebro. Efter en (alvorlig?) hjerneskade blev han visiteret til et længere neurorehabiliteringsforløb på Lions Neurocenter, som siden har været en vigtig del af hans liv – først som patient/borger og nu som medarbejder.
Dominic er efter endt rehabilitering flyttet ud i en ny lejlighed og klarer sin hverdag selvstændigt. Tempelbar er solgt og han arbejder som teknisk servicemedarbejder på Lions i et KLAP-job tre dage om ugen, i alt 9 timer. Han sørger for, at centret altid fremstår pænt og indbydende, holder gården og kælderen ryddelige og tager sig af små praktiske opgaver.
"Jeg nyder arbejdet så meget, at jeg næsten ville gøre det gratis, bare for maden," siger Dominic med et smil.
Det sociale fællesskab gør en forskel
For Dominic handler arbejdet ikke kun om de praktiske opgaver, men også om at være en del af det sociale fællesskab på Lions Neurocenter.
"Jeg elsker at være på Lions Neurocenter og gå rundt og nusse om ting. Der er altid en god stemning," fortæller han.
Vi er glade for at have fået Dominic som kollega og sætter stor pris på hans engagement og indsats for centret.