Job og praktik

Job eller praktik med høj faglighed og mening
Du er altid velkommen til at komme i praktik på Lions Neurocenter.

Og når vi har ledige jobs, bliver de slået op både her på hjemmesiden og på jobportalerne.

Læs mere herunder om, hvordan du bliver en del af et arbejdsfællesskab som handler om, at skabe meningsfuldhed og livskvalitet for borgerne.
1. Pædagogstuderende i praktik

Lions Neurocenter har løbende stillinger til pædagogstuderende i halvårspraktik, både på vores boafdelinger og vores dagtilbud. Vi samarbejder med Københavns Professionshøjskole og har aftale om studerende i 2. og 3. praktik, plus specialepraktik.

Vi har dygtige og engagerede pædagoger som praktikvejledere og har planer for både introduktion og vejledning.

Kontakt Centerleder for Hverdagsrehabilitering, Lisbeth Ødegaard, BT7I@kk.dk eller Centerleder for Neurorehabilitering, Helle Kyhnau, TE5P@kk.dk, hvis du er interesseret.

2. Gode råd til dig, der søger job

Alle ledige stillinger bliver slået op her på hjemmesiden. Vi ansætter kun på baggrund af jobopslag. Alle ansøgere får altid et svar og en tilbagemelding.

Hvis du overvejer at søge job hos os, skal du ikke holde dig tilbage, hvis du ikke har alle de faglige kompetencer der efterspørges. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde et sted, hvor borgeren er i centrum. Og at du, i din ansøgning, forklarer, hvorfor du vil arbejde lige netop her, og hvad du kan bidrage med.

Om Lions Neurocenter

klik her

Tilbud og faciliteter

tilbudsportalen